Kaymakam İlyas Memiş Halk Eğitim Sergi Açılışına Katıldı « Balıkesir Haber Ajansı

27 Temmuz 2024 - 05:22

Kaymakam İlyas Memiş Halk Eğitim Sergi Açılışına Katıldı

Kaymakam İlyas Memiş Halk Eğitim Sergi Açılışına Katıldı
Son Güncelleme :

04 Haziran 2024 - 0:00

Kaymakam İlyas MEMİŞ, Hayat Boyu Öğrenme Haftası şenlikleri kapsamında Hüsnü Pazarbaşı Gençlik ve Kültür Merkezinde düzenlenen Halk Eğitim Merkezi yıl sonu sergi açılışına katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Turan Fırat ALGÜL, yıl boyu düzenlenen kurslar hakkında bilgi verdi. Kaymakam MEMİŞ, “Halk eğitim kurslarımız, toplumda eğitimde önemli bir işlevi yerine getirmektedir. Dikiş nakıştan okuma yazma kurslarına, ahşap boyamadan dil kurslarına, müzikten unutulmaya yüz tutmuş yöresel ve kültürel değerlerin yaşatılmasına kadar birçok alanda kurslar düzenlenmektedir. Bu kurslara katılan kursiyerler, hem kendilerini ve becerilerini geliştirmekte hem de boş vakitlerini faydalı şekilde değerlendirerek aile bütçelerine katkı sağlamakta ve sosyalleşmektedirler. Bu vesileyle, kurslarımızı başarıyla yürüten kurum müdürümüze ve kurs hocalarımıza teşekkür ediyor, sergideki güzel çalışmaları ve eserleri hazırlayan kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Açılışını yapmakta olduğumuz Halk Eğitim yılsonu sergisinin hayırlı olmasını temenni ediyorum,” dedi.

Halk Oyunları Gösterisinin ardından Kaymakam MEMİŞ ve protokol üyeleri, Halk Eğitim Merkezi öğretmen ve kursiyerleri tarafından üretilen el emeği ürünlerin sergisini gezerek, ürünler hakkında bilgi aldı.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.