BAŞKAN AVCI’DAN ALTIEYLÜL’E YAKIŞAN BİR PROJE DAHA « Balıkesir Haber Ajansı

26 Nisan 2024 - 14:43

BAŞKAN AVCI’DAN ALTIEYLÜL’E YAKIŞAN BİR PROJE DAHA

BAŞKAN AVCI’DAN ALTIEYLÜL’E YAKIŞAN BİR PROJE DAHA
Son Güncelleme :

19 Eylül 2023 - 7:51

60 views

Altıeylül Belediyesi çalışıyor, Altıeylül yeni hizmet binasına kavuşuyor. Vatandaşlara hizmet götürmenin gayretinde olan Altıeylül Belediyesi, kentin ihtiyacı olan projeleri bir bir hayata geçiriyor.

Altıeylül’e değer katacak projenin temel açma çalışmaları başladı. Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı proje alanında incelemelerde bulundu ve ardından kepçenin başına geçerek çalışmalara destek verdi.

ALTIEYLÜL’E YAKIŞACAK BÜYÜK PROJE DAHA TEMELİ AÇILMAYA BAŞLANDI

Altıeylül’ü değiştiren, Altıeylül’ü geliştiren Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı bir projeyi daha hayata geçirmek için kolları sıvadı. Başkan Avcı, “Altıeylül’ümüze bir büyük hizmeti daha kazandıracak olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Belediye Hizmet Binamızın temelini açmaya başladık. Altıeylül’ümüze ve Balıkesir’imize hayırlı uğurlu olsun. Hemşehrilerimiz için çalışmaya, Altıeylül’ümüze değer katmaya devam ediyoruz” dedi.

“ALTIEYLÜL ÇALIŞMAYA ALTIEYLÜL İÇİN ÜRETMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Başkan Avcı sözlerini şöyle sürdürdü: “Şehrimiz için çalışmaya şehrimiz emek için emek vermeye gayret ediyoruz. Bu zor ve zahmetli süreçte şehrimizin ihtiyaçlarına cevap vermek için personelimizle birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. Şuan içerisinde bulunduğumuz alan Altıeylül Belediyesi hizmet binası olarak planlığımız ve hafriyat çalışmalarına başladığımız önemli bir alan. İnşallah burası yapıldığında sadece belediyemiz bir hizmet binası kazanmış olmayacak; aynı zamanda Altıeylül’ün cazibe merkezi olacak.  Yeni hizmet binamızın ihale süreci tamamlandı. İnşallah hızlı bir şekilde yapımına devam edilecek. Altıeylül için çalışmaya, Altıeylül için emek vermeye devam ediyoruz. İnşallah aynı aşkla aynı azimle çalışmaya devam edeceğiz.”

ALTIEYLÜL BELEDİYE HİZMET BİNASI PROJESİ (KARATEPE)

Altıeylül Belediyesi’nin yeni hizmet binasının arsa alanı 13 bin 405 m², toplam proje alanı 28 bin 108 m² ve yeşil alan ve parkların merkezinde kent meydanı 13 bin 279² olarak belirlendi. Proje alanı içerisinde; sahip olduğu akıllı bina özelliği ile kendi elektriğini üretecek, yağmur suyunun depolanarak tekrardan kullanıma kazandırılması, toplantı salonları ve meclis salonu, arşiv alanları, sığınak, mescit, kafeterya-restoran, kreş/çocuk gündüz bakımevi, açık-kapalı otopark, açık-kapalı oturma alanları ve sosyal etkinlik alanları yer alacak.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.