AK Parti Milletvekili Belgin Uygur, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları ile Bir Araya Geldi « Balıkesir Haber Ajansı

27 Temmuz 2024 - 09:16

AK Parti Milletvekili Belgin Uygur, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları ile Bir Araya Geldi

AK Parti Milletvekili Belgin Uygur, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları ile Bir Araya Geldi
Son Güncelleme :

28 Mayıs 2024 - 20:25

AK Parti Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, AK Parti Genel Merkezi’nde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yiğiner ve beraberindeki heyeti ağırladı. Heyet, çeşitli illerden gelen servis araçları, minibüsçüler ve özel halk otobüsleri birliklerinin başkanlarını içeriyordu.

Ankara, Eskişehir, Çorum, Bursa, İzmir, Samsun, Tokat, Kocaeli ve Trabzon’dan gelen oda başkanları ve temsilcileri, Milletvekili Uygur ile buluşarak sektörün sorunları ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Başkanlar arasında Ercan Soydaş (Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği Başkanı), Ahmet Can Ünal (Eskişehir Servis Odası Başkanı), Murat Yılmazer (Ankara Minibüsçüler Odası Başkanı), Murat Gayretli (Çorum Servisçiler, Taksiciler ve Minibüsçüler Odası Başkanı), İlyas Aktürk (Ankara Servis Araçları Odası Başkanı), Cevdet Kavlak (Ankara Servis Odası Başkan Vekili), Sadi Aydın (Bursa Servis Araçları Odası Başkanı), Erdem Mert (İzmir Servis Araçları Odası Başkanı), Hüseyin Binal (Samsun Servis Araçları İşletme Başkanı), Hüseyin Atasoy (Tokat Servisçiler Odası Başkanı) ve Şenol İkizek (Kocaeli Esnaf Odası Başkanı) yer aldı.

Ziyaretin ardından Belgin Uygur, misafirlerine teşekkür ederek, yapılan görüşmelerin sektörün geleceği adına büyük önem taşıdığını vurguladı. Uygur, sektörün karşılaştığı zorlukların çözümü için birlikte çalışmanın gerekliliğine dikkat çekti.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.