Vali İsmail Ustaoğlu’ndan İlçemize Kritik Ziyaret « Balıkesir Haber Ajansı

27 Temmuz 2024 - 18:56

Vali İsmail Ustaoğlu’ndan İlçemize Kritik Ziyaret

Vali İsmail Ustaoğlu’ndan İlçemize Kritik Ziyaret
Son Güncelleme :

31 Mayıs 2024 - 0:00

Valimiz Sayın İsmail Ustaoğlu, Muhtarlar Buluşması programı kapsamında ilçemize değerli bir ziyarette bulundu.

İlçemiz Mahalle Muhtarları ile bir araya gelen Vali Ustaoğlu, mahallelerde yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi alarak, yerel yönetimlerin ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Vali Ustaoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından dağıtılacak 540 adet arı kovanının üretildiği Susurluk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Ayrıca Susurluk Dört Mevsim Et Entegre Tesisleri, Dereköy Mahallesindeki Maden Suyu Kaynak Sahası, yapımı devam eden 50 Yataklı Devlet Hastanesi inşaatı ve Çaylak Şelalesi ve Mesire Alanında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Karapürçek Mahallesinde vatandaşlarla buluşan Vali Ustaoğlu, onların ihtiyaç ve taleplerini de dinledi. Çarşı esnafını ziyaret ederek, kendilerine hayırlı işler diledi ve isteklerini not aldı.

Vali Ustaoğlu, Şehit Polis Memuru Fikret Güney’in vefat eden annesi Zeynep Güney’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu ve başsağlığı diledi.

Ayrıca Hayırsever İş İnsanı Mehmet Çil’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Tüm ziyaretlerinde Vali Ustaoğlu’na, ilçemiz Kaymakamı Muammer Köken ve ilgili kurum amirleri eşlik etti.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.