Üniversitede Veri Bilimi Kampı Düzenleniyor « Balıkesir Haber Ajansı

19 Mayıs 2024 - 04:29

Üniversitede Veri Bilimi Kampı Düzenleniyor

Üniversitede Veri Bilimi Kampı Düzenleniyor
Son Güncelleme :

29 Nisan 2024 - 17:01

Bir üniversitede, ülkemizin geleceğinin formunu belirleyecek yüksek teknoloji ve bilgiye dayalı bir eğitim etkinliği olarak, “Veri Bilimi Kampı” düzenleniyor. Yenilikçi ve araştırmaya dayalı eğitim modeliyle tanınan bu üniversite, veri bilimi alanında temel bilgileri ve becerileri katılımcılara aktarmayı hedefliyor.

Etkinlik, üniversitenin Dijital Dönüşüm ve Yazılım Ofisi tarafından organize ediliyor. Bu kamp, veri bilimi ve makine öğrenmesi konularında yoğun bir eğitim programı sunacak. Kampın koordinasyonunu, üniversitenin akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Fahrettin Burak Demir ve bir son sınıf yazılım mühendisliği öğrencisi olan Halil Umut Yalçın üstleniyor.

Kamp, haftada beş gün olmak üzere, üç hafta sürecek. Tüm eğitimler, üniversitenin bilgisayar laboratuvarında gerçekleştirilecek. Eğitim sonunda katılımcılara yönelik bir sınav düzenlenecek ve başarı sağlayanlar “Veri Bilimi Kampı Sertifikası” almaya hak kazanacaklar.

Etkinliğe katılım ücretsiz olup, kontenjan 40 kişiyle sınırlıdır. Kamp için belirlenen tarihler 6-23 Mayıs arasında, her gün 17.00 – 20.00 saatleri arasında yapılacak eğitimlerle eğitim-öğretim faaliyetleri gerçekleştirilecek. Veri bilimiyle ilgili kariyer hedefleyen ya da bu alanda bilgi sahibi olmak isteyen herkes için büyük bir fırsat sunan bu kamp, katılımcılarını bekliyor.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.