Sekizeylül Ortaokulu’ndan Görkemli Resim Sergisi « Balıkesir Haber Ajansı

27 Temmuz 2024 - 04:41

Sekizeylül Ortaokulu’ndan Görkemli Resim Sergisi

Sekizeylül Ortaokulu’ndan Görkemli Resim Sergisi
Son Güncelleme :

06 Haziran 2024 - 0:00

Sekizeylül Ortaokulu’nun öğretmen ve öğrencileri tarafından büyük bir emek ve gayretle hazırlanan resim sergisi, okulun çok amaçlı salonunda düzenlenen törenle sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Farklı tekniklerle hazırlanan eserler yıl boyunca büyük bir titizlikle çalışılarak ortaya kondu.

Serginin açılış kurdelesi, Kaymakam Enver Özderin, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydemir ve Sekizeylül Ortaokulu Müdürü Kazım Kaya tarafından kesildi. Açılışa okul müdürleri ve vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Sergide, eser sahibi öğretmen ve öğrencilerin yetenekleri büyük beğeni topladı.

Konferans salonu ve koridorlarda düzenlenen sergiyi ziyaret edenlere, görsel sanatlar öğretmeni Selvi Marancı tarafından eserler hakkında bilgi verildi. Kaymakam Özderin ve ilçe protokolü eserleri tek tek inceleyerek, öğrencilerin yeteneklerine hayran kaldı. Misafirler, eser sahibi öğrencilerle sohbet ederek serginin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve idarecileri tebrik etti.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.