Kaymakamımız Yenimahalle Fen Lisesinde “Beyni Etkin Kullanma ve Hafıza Teknikleri” Sunumunu İzledi « Balıkesir Haber Ajansı

27 Temmuz 2024 - 08:41

Kaymakamımız Yenimahalle Fen Lisesinde “Beyni Etkin Kullanma ve Hafıza Teknikleri” Sunumunu İzledi

Kaymakamımız Yenimahalle Fen Lisesinde “Beyni Etkin Kullanma ve Hafıza Teknikleri” Sunumunu İzledi
Son Güncelleme :

30 Nisan 2024 - 0:00

Kaymakamımız, eğitim uzmanı Behçet KARABULUT tarafından Yenimahalle Fen Lisesinde düzenlenen “Beyni Etkin Kullanma ve Hafıza Teknikleri” başlıklı sunumu izledi. Sunum, öğrencilere çok kıymetli bilgiler ve hafıza teknikleri öğrenme imkanı sundu.

Kaymakamımız, programda emeği geçenleri kutlayarak, öğrencilerin bu faydalı sunumu izleyerek yeni bilgiler öğrenme şansı yakaladığını belirtti.

Bu değerli etkinlikle beraber öğrencilerin beyinlerini daha etkin bir şekilde kullanmayı ve hafıza tekniklerini geliştirmeyi öğrenmeleri amaçlandı. Eğitim uzmanı Behçet KARABULUT, sunumunda öğrencilere pratik yöntemler ve ipuçları sunarak, onların öğrenme becerilerini geliştirmelerine yardımcı oldu.

Kaymakamımız, öğrencilerin bu tür etkinliklerle birlikte kendilerini geliştirmeleri ve öğrenme kabiliyetlerini artırmaları konusunda büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı. Okul yönetimi ve öğretmenlerin, böyle değerli programları düzenleyerek öğrencilerin gelişimine katkı sağlamalarını takdir etti.

Bu tür etkinliklerin devam etmesi ve öğrencilerin eğitimde farklı teknikleri deneyimlemeye devam etmeleri, onların bilişsel yeteneklerini geliştirmesine ve başarılı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlayacaktır.

Gazetecilik 5N1K kurallarına göre hazırlanan haber:

#eğitim #söyleşi #beynetkin #hafızateknikleri

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.