Kaymakamımız Sn. Tahsin Kurtbeyoğlu, Ümit Kaplan Özel Eğitim Meslek Okulu Bilim Fuarı’na Katıldı « Balıkesir Haber Ajansı

27 Temmuz 2024 - 05:10

Kaymakamımız Sn. Tahsin Kurtbeyoğlu, Ümit Kaplan Özel Eğitim Meslek Okulu Bilim Fuarı’na Katıldı

Kaymakamımız Sn. Tahsin Kurtbeyoğlu, Ümit Kaplan Özel Eğitim Meslek Okulu Bilim Fuarı’na Katıldı
Son Güncelleme :

30 Nisan 2024 - 0:00

Kaymakamımız Sn. Tahsin Kurtbeyoğlu, Ümit Kaplan Özel Eğitim Meslek Okulu tarafından düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı programına katıldı. Fuarın açılışını gerçekleştiren Kaymakamımız, özel çocuklarımızın hazırladığı projeleri büyük bir ilgiyle inceledi.

Öğrencilerin, özel yetenekleri ve öğretmenlerinin rehberliğiyle ortaya koydukları projeler, gerçekten de dikkat çekiciydi. Kendi yaşamlarında da uygulanabilir ve hayata geçirilebilir olan bu projeler, öğrencilerin farklılıklarını ön plana çıkardıkları gibi toplumda da farkındalık yaratmayı hedefledi.

Kaymakamımız, öğrencileri ve öğretmenleri kutlayarak, kendilerinin başarılarından ve emeklerinden dolayı gurur duyduğunu belirtti. Ayrıca, öğrencileri yeni projeler yapmaya teşvik etti ve onlara ilham kaynağı olacak projelerin desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

Bu duygu dolu etkinlikte, özel çocuklarımızın yetenekleri keşfedilirken, toplumun da onlara verdiği destek bir kez daha kanıtlandı. Bu tarz etkinliklerin, özel eğitim alanında ilerlemeyi desteklediği ve toplumun çeşitlilikleri kabul etme ve kucaklama konusunda bilinci artırdığı da gözler önüne serildi.

Özel çocuklarımızın başarılarının ortaya çıktığı bu önemli günde, Kaymakamımız Sn. Tahsin Kurtbeyoğlu’nun katılımıyla birlikte bir kez daha farkındalık oluşturuldu ve öğrencilerimize olan desteğin sürdürülmesi için önemli bir adım atıldı.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.