Havran Halk Eğitimi Merkezi Yıl Sonu Sergisi Açıldı « Balıkesir Haber Ajansı

27 Temmuz 2024 - 08:52

Havran Halk Eğitimi Merkezi Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Havran Halk Eğitimi Merkezi Yıl Sonu Sergisi Açıldı
Son Güncelleme :

28 Mayıs 2024 - 0:00

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Haziran ayının ilk haftası Hayat Boyu Öğrenme Haftası ilan edildi. Bu özel hafta kapsamında Havran Halk Eğitimi Merkezi, Yıl Sonu Sergisini Havran Belediyesi Kapalı Düğün Salonunda açtı.

Açılış törenine Kaymakam Enver Özderin, Havran Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydemir, kurum amirleri, okul yöneticileri, öğretmenler, usta öğreticiler ve kursiyerler katıldı. Kurdele kesimi sonrası Havran Halk Eğitim Merkezi Müdürü Gül Görgün Can açılış konuşması yaptı.

Etkinlikte rehber Ahmet Anılan yönetiminde Ermiş Soylu İlkokulu öğrencilerinin hazırladığı halk oyunları gösterisi ve Erdal Tatlı rehberliğinde kursiyerlerin hazırladığı müzik dinletisi sunuldu. Protokol üyeleri ve misafirler stantları gezerek yıl boyunca yapılan çalışmaları inceledi. Sergide, kursiyerlerin el emeği göz nuru eserleri yer aldı.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası boyunca çeşitli etkinlik ve atölye çalışmaları düzenlenecek. Kurslar ve etkinlikler hakkında daha fazla bilgi almak için Havran Halk Eğitim Merkezinin internet sitesi (https://havranhem.meb.k12.tr) ve sosyal medya hesapları (instagram/facebook-havranhem) takip edilebilir. Ayrıca merkezle iletişime geçerek (Tel.No:0266 4321038) detaylı bilgi alınabilir.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.