Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencilerinden Muhteşem Türkü Konseri « Balıkesir Haber Ajansı

19 Mayıs 2024 - 20:31

Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencilerinden Muhteşem Türkü Konseri

Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencilerinden Muhteşem Türkü Konseri
Son Güncelleme :

08 Mayıs 2024 - 1:11

Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. “Bir Sazdan Bir Sözden ve 7 Bölge 7 Türkü” adlı konserleri büyük ilgi gördü. Öğrenciler, Türkiye’nin her bir köşesinden seçilmiş türküleri büyük bir başarıyla seslendirdiler.
Konserde sahneye çıkan öğrenciler, her bir türküyü kendine has yorumlarıyla dinleyicilere aktardı. Her biri kendi bölgesinin türkülerini titizlikle öğrenen öğrenciler, sunumlarıyla izleyicileri adeta büyüledi. Sahne performanslarıyla büyük alkış toplayan öğrenciler, gerçek bir müzik ziyafeti yaşattılar.

Konser sonrası sahneye çıkan Belediye Başkan Yardımcısı ise öğrencileri tebrik ederek performanslarından dolayı övgü dolu sözler sarf etti. Öğrencilere başarılı sunumları için teşekkürlerini ileten Başkan Yardımcısı, böyle yetenekli gençlerin ülkesi adına gurur verici olduğunu belirtti.

Gecenin sonunda davetliler, unutulmaz bir gece yaşadıkları için teşekkürlerini dile getirdi. Bu eşsiz konserin ardından, Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin gelecekte daha birçok başarıya imza atacağına şüphe yok.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.