EMARÇEB Başkanına İlk Ziyaret: Çevre Mücadelesinde İş Birliği Vurgusu « Balıkesir Haber Ajansı

27 Temmuz 2024 - 08:44

EMARÇEB Başkanına İlk Ziyaret: Çevre Mücadelesinde İş Birliği Vurgusu

EMARÇEB Başkanına İlk Ziyaret: Çevre Mücadelesinde İş Birliği Vurgusu
Son Güncelleme :

23 Mayıs 2024 - 3:37

Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği (EMARÇEB) Başkanı Ali Kemal Deveciler’e ilk ziyaret, Edremit Belediye Başkanı ve EMARÇEB Başkanvekili Mehmet Ertaş tarafından gerçekleştirildi. Ziyaret, Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği Başkanlık binasında yapıldı ve ziyarete Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Cavit Cebeci ile Edremit Belediye Meclis Üyesi Nevin Sayman da katıldı.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Deveciler, çevre sorunları ile mücadelede üye belediyelerle birlikte koordineli çalışmanın önemine vurgu yaptı. Deveciler, “İnsan eli ile isteyerek ya da istemeyerek oluşturulan iklim değişikliğinin getirmiş olduğu çevre sorunları ile mücadeleye kaldığımız yerden üye belediyelerimiz ile birlikte koordineli bir şekilde fikir alışverişinde bulunarak daha güçlü ve daha yoğun bir şekilde çevre sorunlarını çözmeye devam edeceğiz,” şeklinde konuştu.

Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği’nin çevre koruma alanında öncü bir yerel yönetim birliği olduğuna dikkat çeken Deveciler, bu tür iş birliklerinin sürdürülebilir çevre politikalarına katkı sağladığını belirtti.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.