Edremit’te Huzurlu ve Güvenli Bir Turizm Sezonu İçin Hazırlıklar Sürüyor « Balıkesir Haber Ajansı

27 Temmuz 2024 - 13:36

Edremit’te Huzurlu ve Güvenli Bir Turizm Sezonu İçin Hazırlıklar Sürüyor

Edremit’te Huzurlu ve Güvenli Bir Turizm Sezonu İçin Hazırlıklar Sürüyor
Son Güncelleme :

24 Mayıs 2024 - 0:00

Yaklaşan turizm sezonu öncesinde, huzurlu ve güvenli bir dönem geçirilmesi amacıyla Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş başkanlığında alınacak önlemler ve yürütülecek çalışmalar değerlendirildi.

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen Turizm Sezonu Güvenlik Toplantısına; kamu kurum ve kuruluş yetkilileri, Edremit Belediyesi, Edremit Ticaret Odası, Ticaret Borsası ve esnaf odaları temsilcileri katıldı.

İlçede turizm sezonunun başlamasıyla birlikte trafik, güvenlik ve asayiş konularında vatandaşların huzur ve güvenliği için alınacak ilave tedbirlerin ele alındığı toplantıda, Kaymakam Odabaş bir açıklama yaptı. Odabaş, “Sahip olduğu birçok potansiyeli ile birlikte iç turizmde önemli destinasyon olan Edremit ilçemizde, özellikle yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte nüfus yoğunluğu önemli ölçüde artmaktadır. Vatandaşlarımızın özellikle turizm sezonunda huzurunu ve güvenini temin etmek için çalışmalarımızı kurumlarımızın koordinasyonuyla yürütmekteyiz. Özellikle vatandaşlarımızın tatillerini huzurlu bir şekilde geçirmelerini sağlamak adına önleyici ilave tedbirleri alarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz,” dedi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.