Damadın sağdıçlarının yaptığı sürprizi bu kez gelinin sağdıçları yaptı « Balıkesir Haber Ajansı

19 Mart 2024 - 12:28

Damadın sağdıçlarının yaptığı sürprizi bu kez gelinin sağdıçları yaptı

Damadın sağdıçlarının yaptığı sürprizi bu kez gelinin sağdıçları yaptı
Son Güncelleme :

07 Ekim 2022 - 8:15

137 views

Damadın sağdıçlarının yaptığı sürprizi bu kez gelinin sağdıçları yaptı

Bu kez sürpriz gelinin sağdıçlarından

BALIKESİR – Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde mutlu bir birlikteliğe imza atan Çağdaş ve Yaşiye Sıtkı çiftine gelinin sağdıçlarından beklenmedik bir sürpriz geldi. Damadın arkadaşlarının sürpriz yapılmasına alışkanlık olsa da gelinin arkadaşlarından gelen sürpriz ise şaşırttı.

Gelinin arkadaşları kendi arabalarını süsleyerek konvoya eşlik etti, düğün töreninde ise cama yazdıklarını hediye ettiler.

Kendi aralarında espri konusu olan, “Ben Sana Evlenme Diyorum”, “Elveda Sağlık Ocağı”, “Elveda Tavuk Dürüm, Hoş geldin Salçalı Makarna”, “Gruptan Ayrıldı Son Görülme” yazılarını süsledikleri arabalarının arkalarına da yazan Ayşenur Taylan ve Büşra Atla düğünün ortasında ise damada önlük takıp oklava verirken geline de salça ile makarna hediye etti. Renkli görüntülerin yaşandığı düğünde davetlilerde şaşkınlığını gizleyemedi.

Farklılık yapmak istediklerini belirten Büşra Atla, “Evlenen Yaşiye arkadaşımızın sağdıcıyım. Burada anlamlı sözler yazdırdık. Belki kimse anlamayacak ama bizim için çok anlamlı. Sındırgı’da hiç yapılmamıştı. Ben görmemiştim. “Bir farklılık yapalım” dedik. Hep damadın sağdıcından böyle şeyler geliyor, bir defa da biz ilginç etkinliğe imza atalım istedik” dedi.

Sürekli erkeklerin düğünlerde sürpriz yaptığını söyleyen Ayşenur Taylan ise, “Kız tarafı olarak farklı bir organizasyon yaptık. Hep erkekler yaparken görüyorduk. Biz de kızlarla birlikte yapmaya karar verdik” diye konuştu. .

Çağdaş Sıtkı ise “Organizasyon bayağı değişik oldu. Bir anda gelişti. Şaşırdık. Etkinlik güzel olduğu için mutluyuz” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.