CHP, Pınarbaşı ve Büyükkarıştıran’da Zafer Kazandı « Balıkesir Haber Ajansı

27 Temmuz 2024 - 04:44

CHP, Pınarbaşı ve Büyükkarıştıran’da Zafer Kazandı

CHP, Pınarbaşı ve Büyükkarıştıran’da Zafer Kazandı
Son Güncelleme :

02 Haziran 2024 - 22:05

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 31 Mart’ta kaybedilen Pınarbaşı Belediyesi’ni düzenlenen yeniden seçimlerde geri kazanarak büyük bir zafer elde etti. Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı yaptığı açıklamada, bu başarının “adaletin yerini bulması” anlamına geldiğini belirtti ve yeni Belediye Başkanı Deniz Yağan’ı yürekten tebrik etti. Sarı, Yağan’a görevinde üstün başarılar diledi.

Ayrıca Kırklareli’nin Büyükkarıştıran beldesinde gerçekleştirilen yenilenen seçimlerde de CHP, adayı Ertuğrul Çamlıca ile zafer kazandı. CHP Milletvekili Sarı, Ertuğrul Çamlıca’yı da içtenlikle kutladı.

CHP’nin bu başarısında emeği geçenler arasında Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, Pınarbaşı İlçe Başkanı Eser Çetinkaya, Kayseri Milletvekili Aşkın Genç ve diğer milletvekilleri ile belediye başkanları bulunuyor. Sarı, Pınarbaşı İlçe Örgütü ve ilçe halkına misafirperverlikleri için minnettar olduğunu ifade etti.

Bu yeni kazanımlarla birlikte CHP’nin belediye sayısı 411’e ulaştı. Serkan Sarı, partinin bu zaferini coşkuyla kutlayarak, Cumhuriyet Halk Partisi’nin varlığını ve yaşamasını hep birlikte destekleyeceklerini belirtti.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.