Burhaniye Kaymakamı Gömeç Halk Eğitim Merkezinin Yıl Sonu Sergisini Açtı « Balıkesir Haber Ajansı

27 Temmuz 2024 - 14:16

Burhaniye Kaymakamı Gömeç Halk Eğitim Merkezinin Yıl Sonu Sergisini Açtı

Burhaniye Kaymakamı Gömeç Halk Eğitim Merkezinin Yıl Sonu Sergisini Açtı
Son Güncelleme :

04 Haziran 2024 - 0:00

Burhaniye Kaymakamı ve Gömeç Kaymakam Vekili İlyas Memiş, Hayat Boyu Öğrenme Haftası Şenlikleri çerçevesinde Gömeç Halk Eğitim Merkezinin düzenlediği yıl sonu sergisinin açılışına katıldı.

Gömeç Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen etkinlik, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Umut Yasin Aslan’ın açılış konuşmasıyla başladı. Aslan, yıl boyunca düzenlenen kurslardan genel bilgiler vererek etkinlik hakkında konuştu.

Açılışta konuşan Kaymakam İlyas Memiş, “Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan kurslarda yapılan eserler, yıl sonu sergisinde beğeniye sunulmaktadır. Farklı alanlarda düzenlediğimiz kurslar sayesinde katılımcılar yeni beceriler edinmekte ve bilgi dağarcıklarını genişletmektedir. Katılımcılarımız, kişisel gelişimlerine yatırım yapmakta ve boş zamanlarını üretken bir şekilde değerlendirerek ailelerine ekonomik destek sağlamaktadır. Kurslarımız sosyal etkileşim fırsatları sunarak toplumsal bağları güçlendirmektedir.” dedi.

Memiş ayrıca, Halk Eğitim Merkezlerinin sanatı da yaşatan kurumlar olduğunu ve bu kurumlardan en iyi şekilde yararlanılması gerektiğini vurguladı. Emeği geçen kurum müdürü ve eğitmenlere teşekkür eden Memiş, sergide emeği olan tüm kursiyerleri kutlayarak Halk Eğitim yıl sonu sergisinin hayırlı olmasını diledi.

Açılış konuşmalarının ardından Kaymakam İlyas Memiş ve ilçe protokolü, sergilenen el emeği ürünleri gezerek İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Umut Yasin Aslan ve öğretmenlerden sergi hakkında detaylı bilgi aldı.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.