Burhaniye Belediyesi’nden Personele Rekor Maaş Promosyonu « Balıkesir Haber Ajansı

27 Temmuz 2024 - 12:22

Burhaniye Belediyesi’nden Personele Rekor Maaş Promosyonu

Burhaniye Belediyesi’nden Personele Rekor Maaş Promosyonu
Son Güncelleme :

30 Mayıs 2024 - 13:10

Burhaniye Belediyesi, çalışanlarının maaş promosyonlarını arttırmak amacıyla düzenlediği ihale ile rekor ücretlere ulaştı.

Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ihaleye altı banka katıldı ve sonuçta İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası en yüksek promosyon tekliflerini sundu.

Memur, işçi ve sözleşmeli personel için yapılan ihale sonucunda, İş Bankası ile yapılan anlaşma çerçevesinde çalışanlara 41.300 TL promosyon ücreti ödenecek.

Belediye Şirket Personeli için yapılan ihale sonucunda ise Yapı Kredi Bankası ile anlaşma sağlandı ve bu personele 33.250 TL promosyon ücreti verilecek.

Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Temmuz ayı itibarıyla personelin yeni banka ile çalışmaya başlayacağını duyurdu ve şu açıklamaları yaptı: “Burhaniye’de işçilerimize sendikal anlamda birçok konuda öncülük sağladık. Maaş promosyonlarında da şimdiye kadarki en yüksek miktarda anlaşma yaptık. Çalışanlarımızın ekonomik anlamda kazanç sağlaması bizim için önemli. Onlar da benim gibi Burhaniye’miz için çalışıyor. Mesai arkadaşlarımızın refahı ve iyiliğine yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz. Temmuz ayı içerisinde maaş promosyonları işçilerin hesaplarına yatırılacak.”

Bu gelişme, Burhaniye Belediyesi’nin personelinin maddi refahını artırma amacıyla gerçekleştirdiği maaş promosyon anlaşmasının detaylarını aktarmaktadır.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.