Belediye Başkanı Hakan Şehirli, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için Mesaj Yayımladı « Balıkesir Haber Ajansı

27 Temmuz 2024 - 13:28

Belediye Başkanı Hakan Şehirli, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için Mesaj Yayımladı

Belediye Başkanı Hakan Şehirli, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için Mesaj Yayımladı
Son Güncelleme :

01 Mayıs 2024 - 9:19

Belediye Başkanı Hakan Şehirli, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Tüm çalışanları kutlayan Başkan Şehirli, bu özel günün geleceğe dair umutları daha da güçlendirerek haykırıldığı bir gün olduğunu belirtti.

Şehirli mesajında, “Her zaman olduğu gibi, gece gündüz demeden çalışan her işçi için buradayım ve onların sesi olmaya devam edeceğim.” ifadelerini kullandı. Başkan, işçilerin haklarını savunmanın kendisi için bir sorumluluk olduğunu vurgulayarak, bu konuda kesintisiz bir şekilde çalışacaklarını dile getirdi.

Ayrıca Şehirli, işçilerin ve emekçilerin birlik ve dayanışma içinde olduğu müddetçe hiçbir zorluğun üstesinden gelemeyecekleri bir durum olmadığını ifade etti. Geçmişte yaşanan zorlukların ve acıların bu birliği yıldırmaması gerektiğinin altını çizen başkan, daha adil ve insancıl bir dünya için omuz omuza mücadele çağrısı yaptı.

Sözlerine adalet duygusunun her zaman kendisini yönlendirdiğini ekleyen Şehirli, sendikada yıllar boyunca emekçilerin haklarını savunmadaki kararlılığını ve bu uğurda karşılaştığı tehditlere rağmen asla geri adım atmadığını belirtti.

Başkan Şehirli, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nın birlik, mücadele ve umut günü olduğunu vurgulayarak, tüm işçi ve emekçilerin bu özel gününü kutladı.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.