Balıkesir’de Vekaletle Kurban Kesimi ve Yaz Kur’an Kursları Tanıtımı « Balıkesir Haber Ajansı

27 Temmuz 2024 - 07:50

Balıkesir’de Vekaletle Kurban Kesimi ve Yaz Kur’an Kursları Tanıtımı

Balıkesir’de Vekaletle Kurban Kesimi ve Yaz Kur’an Kursları Tanıtımı
Son Güncelleme :

23 Mayıs 2024 - 22:22

Balıkesir’de “2024 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu ve Yaz Kur’an Kursları Tanıtım ve Teşvik Toplantısı” düzenlendi. Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı’nın iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlik, Balıkesir İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Balıkesir Şubesi’nin ev sahipliğinde yapıldı.

Toplantı, Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Balıkesir İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar’ın açılış konuşmasını yaptığı etkinlikte, Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Kahraman konuşmacı olarak yer aldı.

Toplantıda vekaletle kurban kesimi organizasyonu ve yaz Kur’an Kursları ile ilgili çalışmaların detayları ve teşvik yöntemleri ele alındı. Bu çalışmaların amacı, il ve ilçe müftülükleri ile Türkiye Diyanet Vakfı şubelerinin destekleriyle, geçen yıllardaki gibi bu yıl da katılım oranlarını artırmaktı.

Etkinlik, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın geniş kitlelere ulaşma hedefi ve toplumun bu hizmetlerden daha fazla yararlanmasını sağlamak amacıyla düzenlendi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.