Balıkesir Valisi İsmail USTAOĞLU Muhtarlar Toplantısı İçin İlçemize Ziyarette Bulundu « Balıkesir Haber Ajansı

23 Ekim 2024 - 12:17

Balıkesir Valisi İsmail USTAOĞLU Muhtarlar Toplantısı İçin İlçemize Ziyarette Bulundu

Balıkesir Valisi İsmail USTAOĞLU Muhtarlar Toplantısı İçin İlçemize Ziyarette Bulundu
Son Güncelleme :

13 Haziran 2024 - 0:00

Vali İsmail USTAOĞLU, Balıkesir’de yapılan muhtarlar toplantısına katılmak üzere ilçemize bir ziyaret gerçekleştirdi. Reha Yurdakul Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, İlçe Kaymakamı İlyas MEMİŞ, ilçemizin yatırımları ve sorunları hakkında bilgi sunumu yaptı. Ayrıca emniyet, jandarma ve sahil güvenlik yetkilileri de bir sunum gerçekleştirdi. Toplantının son bölümünde Vali USTAOĞLU, konuşma yaparak soruları yanıtladı ve toplantı sona erdi.

Toplantıya, Vali USTAOĞLU’nun başkanlığında İlçe Kaymakamı İlyas MEMİŞ, Belediye Başkanı Ali Kemal DEVECİLER, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Nurettin ALKAN, İl Emniyet Müdürü Hasan YİĞİT, Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutan V. SG. Bnb. Onur ŞEN, İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan ALKAN, ilçemizin diğer daire amirleri ve mahalle muhtarları da katıldı.

Toplantının ardından Vali USTAOĞLU, ilçemizde yapımı devam eden İlçe Halk Kütüphanesi, Gençlik Merkezi ve Kapalı Yüzme Havuzu inşaatlarını ziyaret etti. Yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali USTAOĞLU, ilçemize yaptığı incelemelerin sonunda Sarıbaş Mandıra, Sever Metal ve Agrotech Tarım Ürünleri firmalarını ziyaret etti ve firma yetkililerinden bilgi aldı.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.