Balıkesir Üniversitesi’nde Sağlıkta Kariyer ve İstihdam Fuarı Düzenlendi « Balıkesir Haber Ajansı

27 Temmuz 2024 - 07:32

Balıkesir Üniversitesi’nde Sağlıkta Kariyer ve İstihdam Fuarı Düzenlendi

Balıkesir Üniversitesi’nde Sağlıkta Kariyer ve İstihdam Fuarı Düzenlendi
Son Güncelleme :

23 Mayıs 2024 - 16:20

19 views

Balıkesir Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu iş birliğinde önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Sağlıkta Kariyer ve İstihdam Fuarı’na üniversitenin önde gelen isimleri ve sektörden temsilciler katıldı.

Etkinliğin açılışına Balıkesir Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Murat Doğdubay, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Sibel Ergün, İvrindi Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç.Dr. Pelin Palas Karaca ve üniversite senato üyeleri katıldı. Katılımcılar arasında akademik ve idari personel ile öğrenciler de yer aldı.

Açılış konuşmalarıyla başlayan fuar, müzik dinletisi ve “Sağlıkta Girişimcilik Oturumu” ile devam etti. İki gün süren etkinlik kapsamında farklı oturumlar düzenlenerek, öğrenciler ve sektör temsilcileri bir araya geldi. Oturumlarda, akademik personel moderatörlük yaptı ve sağlık sektöründeki kariyer ile istihdam olanakları hakkında bilgi verildi.

Bu etkinlik sayesinde katılımcılar, sağlık alanında kariyer ve iş olanakları hakkında daha fazla bilgi sahibi oldular.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.