Balıkesir Lisesi Keşşafları Müzesi Görkemli Bir Törenle Açıldı « Balıkesir Haber Ajansı

27 Temmuz 2024 - 08:45

Balıkesir Lisesi Keşşafları Müzesi Görkemli Bir Törenle Açıldı

Balıkesir Lisesi Keşşafları Müzesi Görkemli Bir Törenle Açıldı
Son Güncelleme :

25 Mayıs 2024 - 19:16

13 views

Balıkesir’in Karaoğlan Mahallesi’nde, Balıkesir Lisesi Keşşafları Müzesi’nin açılış töreni coşkuyla gerçekleştirildi. Törene Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Derdiman, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş ve daha birçok önemli isim katıldı.

Balıkesir Liseliler Derneği Başkanı Esin Balıbek, Saadet Partisi Balıkesir İl Başkanı Abdulkadir Durmaz, Balıkesir Liseliler Derneği üyeleri, Balıkesir Lisesi öğrencileri ve çok sayıda misafir de törende yer aldı.

Açılış töreninde, müzenin Balıkesir’in kültürel mirasına önemli katkılarda bulunacağına ve genç nesillere tarihi mirası aktaracağına vurgu yapıldı. Başkan Yardımcısı Derdiman, müzenin Balıkesir toplumunun geçmişine ışık tutma amacını taşıdığını belirtti.

Balıkesir Lisesi Keşşafları Müzesi, kentin tarihi ve kültürel değerlerini yansıtmak üzere kapılarını açtı. Müze, yerel halk ve bölgedeki eğitim kurumları için önemli bir ziyaret noktası olacak ve çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.