
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Manyas’ta Hemşehrileriyle Bir Araya Geldi
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Ramazan ayı vesilesiyle Manyas ilçesinde hemşehrileriyle bir araya geldi. Manyas’ta düzenlenen iftar programına katılan Başkan Akın, “Ramazan ayının manevi atmosferini hemşehrilerimizle birlikte yaşamak ve onların sevgisini hissetmek bizler için büyük mutluluk” dedi.
Hemşehrilerle Bir Araya Gelme Fırsatı
İftar programında konuşan Başkan Akın, bu özel ayda hemşehrileriyle aynı sofreyi paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Akın, “Balıkesir’in her köşesine ulaşmaya, vatandaşlarımızın taleplerini dinlemeye ve onların yaşam standartlarını yükseltmek için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
Esnaf Ziyaretinde Talepleri Dinledi
İftar programının ardından Manyas Belediyesini ziyaret eden Başkan Akın, esnafla bir araya geldi. Esnafın sorunlarını dinleyen ve sohbet eden Akın, çözüm odaklı çalışmalara devam edeceklerini belirtti. Birçok esnafı dinleyen Akın, taleplerin değerlendirilerek gerekli çalışmaların yapılacağını vurguladı.
Akın, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, tüm vatandaşların Ramazan ayını kutladı.