2024 YKS İçin Sınav Koordinasyon Kurulu Toplandı « Balıkesir Haber Ajansı

27 Temmuz 2024 - 07:15

2024 YKS İçin Sınav Koordinasyon Kurulu Toplandı

2024 YKS İçin Sınav Koordinasyon Kurulu Toplandı
Son Güncelleme :

04 Haziran 2024 - 0:00

2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için Kaymakamımız Sayın Enver ÖZDERİN’in başkanlığında gerçekleştirilen 2024 Sınav Koordinasyon Kurulu Toplantısı, ilgili kurumların temsilcilerinin katılımıyla Kaymakamlık toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet YILMAZ, İlçe Jandarma Komutanı Sayın Mehmet YILMAZ, İlçe Emniyet Müdür V. Sayın İkbal BAŞKURT, İlçe Nüfus Müdürü Sayın Aslıhan GÜNDOĞAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin AYDEMİR, Balıkesir Üniversitesi Edremit ÖSYM Koordinatörü Sayın Prof. Dr. Mehmet Emin AKKILIÇ ve Balıkesir Üniversitesi Edremit Meslek Yüksek Okulu Müdürü Öğretim Görevlisi Sayın Mehmet ALGİL katıldı.

Toplantıda, 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde yapılacak olan YKS’nin güvenlik tedbirleri ve sınavın sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesi için yapılacak önlemler ve çalışmalara ilişkin gündem maddeleri ele alındı. Katılımcılar, sınav öncesi, sınav günü ve sınav sonrasında uygulanacak tedbirler ve uyulması gereken hususları değerlendirdi.

2024 YKS’nin başarılı bir şekilde tamamlanması amacıyla alınan kararların ve yapılacak çalışmaların belirlenmesi ile toplantı sona erdi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.