
Marmara Adalar’da Mutluluk Rüzgarı: Başkan Dinçer Nikah Şahitliği Yaptı
Marmara Adalar Belediyesi, Seyit Ali Öztürk ve Berna Özdemir çiftinin düğün törenine ev sahipliği yaparak mutluluğa ortak oldu. Belediye Başkanı Aydın Dinçer, genç çiftin nikah akdini gerçekleştirdi ve onlara bir ömür boyu mutluluk dileklerini sundu.
Belediye Başkanı’nın Şahitliğiyle Özel An
Düğün töreni, Marmara Adalar’ın sevilen isimlerini bir araya getirdi. Özellikle Marmara Adalar Belediye Başkanı Aydın Dinçer’in şahitliği, törene ayrı bir anlam kattı. Genç çiftin mutluluğu görülmeye değerdi.
Nikah Merasimi ve Dilekler
Nikah merasiminde, genç çiftin geleceği için hayırlı dileklerde bulunuldu. Başkan Dinçer, Seyit Ali Öztürk ve Berna Özdemir’e evlilik yolculuklarında başarı ve huzur diledi. Bu özel günde, çiftin aileleri ve arkadaşları da hazır bulundu.
Mutlu Çiftin Hedefleri
Seyit Ali Öztürk ve Berna Özdemir çifti, evliliklerinin ardından yeni bir hayata adım atıyor. Çiftin, birlikte yaşayacakları yuvanın sevgi, saygı ve anlayışla dolu olmasını diledi. Marmara Adalar Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen bu özel tören, genç çiftin hayatının en güzel anılarından biri olarak kaldı.
- Belediye Başkanı Aydın Dinçer, genç çiftin nikah akdini gerçekleştirdi.
- Seyit Ali Öztürk ve Berna Özdemir çifti, Marmara Adalar’da yeni bir hayata başladı.
- Düğün töreni, Marmara Adalar’ın sevilen isimlerini bir araya getirdi.