
Gönen’de Roman Vatandaşlardan Anlamlı Ziyaret
Gönen ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Müftülük iş birliğiyle Sarıköy Atatürk İlkokulu’nda açılan Kur’an kursuna devam eden yetişkin öğrenciler, çeşitli kamu kurumlarını ziyaret etti. Bu anlamlı buluşma, öğrencilerin sosyal entegrasyonunu desteklemeyi ve farklı alanlarda farkındalık yaratmayı amaçladı.
Kurumları Tanıma Fırsatı
Ziyaretler kapsamında öğrenciler; Gönenli Mehmet Efendi Hafızlık Yatılı Kız Kur’an Kursu, Hafız Ahmet Karatoprak Diyanet Gençlik Merkezi, SODAM hizmet binası ve İlçe Müftülüğü gibi önemli kurumları ziyaret etti. Ziyaretlerde, her bir kurumun faaliyetleri hakkında detaylı bilgi verildi ve öğrencilerin soruları yanıtlandı.
Çanakkale Gezisi Sözü
Ziyaretler sırasında sıcak ve samimi bir atmosfer hakimdi. Öğrencilerle yapılan sohbetlerde, Çanakkale gezisi yapılacağına dair söz yeniden vurgulandı. Bu gezi, öğrencilerin tarihi ve kültürel bilinçlerini artırmayı hedefliyor.
Teşekkür Mesajı
Programın başarılı geçmesinde emeği geçen tüm kurumlara, görevlilere ve katkıda bulunanlara teşekkür edildi. Ziyaretin sonunda öğrenciler, kurumların misafirperverliği karşısında memnuniyetlerini dile getirdi. Bu tür ziyaretlerin, öğrencilerin toplumsal hayata daha aktif bir şekilde katılmasına ve farklı bakış açıları kazanmasına yardımcı olacağı belirtildi.
- Ziyaretler Gönen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Müftülük işbirliğiyle gerçekleştirildi.
- Sarıköy Atatürk İlkokulu’nda eğitim gören yetişkin öğrenciler ziyaretlere katıldı.
- Öğrenciler, Hafızlık Yatılı Kız Kur’an Kursu, Diyanet Gençlik Merkezi, SODAM ve Müftülüğü gezdi.
- Çanakkale gezisi sözü yeniden teyit edildi.