Bandırma Müftülüğü Yaz Kur’an Kursları Öğrencilerine Yönelik Bilgi Yarışması Başladı « Balıkesir Haber Ajansı

26 Temmuz 2025 - 12:05

Bandırma Müftülüğü Yaz Kur’an Kursları Öğrencilerine Yönelik Bilgi Yarışması Başladı

Bandırma Müftülüğü Yaz Kur’an Kursları Öğrencilerine Yönelik Bilgi Yarışması Başladı
Son Güncelleme :

25 Temmuz 2025 - 17:59

Bandırma Müftülüğü’nden Yaz Kur’an Kursları Öğrencilerine Ödüllü Bilgi Yarışması

Bandırma Müftülüğü, yaz Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler için ödüllü bir bilgi yarışması düzenliyor. Yarışma, öğrencilerin dini bilgileri pekiştirmeyi ve camiye gitme alışkanlıklarını teşvik etmeyi amaçlıyor.

Yarışma Detayları

Yarışmaya başvuru tarihleri 21 Temmuz ile 8 Ağustos tarihleri arasında, eğiticilere gönderilen form üzerinden online olarak yapılacak. Yarışmaya ilkokul ve ortaokul öğrencileri katılabilecek.

Sınav Formatı ve Kaynaklar

Yarışma, test formatında gerçekleştirilecek. Öğrenciler, sınavda “Herkes İçin Temel Dini Bilgiler Sorular ve Cevaplar” ile “Dinimi Öğreniyorum” kitaplarından sorumlu tutulacak. Bu kitaplar, yarışmaya hazırlık sürecinde öğrencilere rehberlik edecek temel kaynaklar olarak belirlendi.

Sınav Tarihi ve Yeri

Sınav, 14 Ağustos 2025 Perşembe günü saat 14:30’da Bandırma Ali Öztaylan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yüzyüze yapılacak. Öğrencilerin sınav günü yanlarında kimlik belgelerini bulundurmaları önemle rica edilmektedir.

Ödüller

Yarışmada dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verilecek:

    • İlk 3 dereceye Altın Ödülü
    • İlk 10 dereceye Akıllı Saat
    • Süpriz Hediyeler

Detaylı Bilgi

Yarışmaya dair daha detaylı bilgi almak isteyen öğrenciler, cami, Kur’an kursları veya İlçe Müftülüğü’nden bilgi alabilirler.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.