
Balıkesir’e Görevlerine Başlayan Yeni Kaymakamlar
Balıkesir Valiliği, yeni atanan kaymakamların göreve başlamasıyla ilgili bir açıklama yaptı. Bu atamalar, ildeki kamu hizmetlerinin daha etkin bir şekilde yürütülmesini amaçlamaktadır.
Kaymakamların Ziyaretleri
Bigadiç Kaymakamı Aziz Oğuz Alemdaroğlu, Sındırgı Kaymakamı Doğukan Koyuncu ve Susurluk Kaymakamı Turgut Gülen, Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret ederek yeni görevlerine başladıklarını bildirdiler. Ziyaretler, kaymakamların vali ile tanışma ve koordinasyon sağlama amacıyla gerçekleştirildi.
Bigadiç Kaymakamı Aziz Oğuz Alemdaroğlu’nun Göreve Başlaması
Bigadiç Kaymakamı Aziz Oğuz Alemdaroğlu, göreve başlamasıyla ilgili herhangi bir detay verilmedi. Ancak, ildeki kamu hizmetlerine katkı sağlayacağı belirtildi.
Sındırgı Kaymakamı Doğukan Koyuncu’nun Göreve Başlaması
Sındırgı Kaymakamı Doğukan Koyuncu’nun göreve başlamasıyla ilgili detaylar kamuoyuyla paylaşılmadı. İlçe halkına hizmet etmeye hazır olduğu vurgulandı.
Susurluk Kaymakamı Turgut Gülen’in Göreve Başlaması
Susurluk Kaymakamı Turgut Gülen’in göreve başlamasıyla ilgili detaylar hakkında bilgi verilmedi. İlçe yönetiminde yeni bir dönem başlatması bekleniyor.
Valilik Tarafından Yapılan Açıklama
Balıkesir Valiliği, yeni kaymakamların ildeki kamu hizmetlerine katkı sağlayacaklarını ve ilin kalkınmasına destek vereceklerini ifade etti. Kaymakamların, ildeki sorunların çözümü ve vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için çalışacakları belirtildi.