Balıkesir’de 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Etkinlikleri « Balıkesir Haber Ajansı

9 Haziran 2025 - 06:16

Balıkesir’de 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Etkinlikleri

Balıkesir’de 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Etkinlikleri
Son Güncelleme :

08 Mart 2025 - 18:16

12 views

Balıkesir’de Üreten Kadınların Sergisi Büyük İlgi Gördü

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Balıkesir Kent Konseyi evsahipliğinde ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Cumhuriyet Meydanı’nda renkli bir etkinlik düzenlendi. Etkinlikte, kentteki üreten kadınların el emeği göz nuru ürünleri sergileyerek tanıtım standları açtı.

Ege Tahtacı Kültür, Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Türkali Şubesi de etkinliğe katılan derneklerden biriydi. Dernek Başkanı Saadet Tufan, standlarında derneğin kültür ve tanıtım faaliyetleri hakkında ziyaretçilere bilgi verdi.

Derneğin amaçlarının, üyelerinin el sanatları ürünlerini sergileyerek hem ekonomik katkı sağlamalarını hem de kültürel değerlerin yaşatılmasını desteklemek olduğunu belirten Tufan, üç gün sürecek satış ve tanıtım etkinliğine tüm Balıkesirlileri davet etti.

Etkinlik Üç Gün Sürecek

Ürün standlarının yanı sıra çeşitli atölye çalışmaları ve seminerlerin de yer aldığı etkinlik, 10 Mart’a kadar devam edecek. Etkinlik kapsamında; el sanatları atölyeleri, kadın sağlığı üzerine seminerler ve kadın girişimcilik konulu paneller gerçekleştirilecek.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.