Balıkesir’de Engelliler Günü Coşkusu
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Engelsiz yaşam, eşitlik ve dayanışma vurgusunun ön planda olacağı gecede, En Özel Çocuk Korosu ve MOD10 Gençlik Orkestrası sahne alacak.
Konser Detayları ve Katılım
Konser, 3 Aralık Çarşamba günü saat 20.00’de düzenlenecek. Müzik şölenine tüm Balıkesirliler davetli. Etkinliğin yeri ise Avlu Kongre ve Kültür Merkezi Fatih Salonu olarak açıklandı.
Anlamlı Bir Mesaj: Eşitlik ve Dayanışma
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, yaptığı açıklamada, bu özel günün engelsiz bir yaşamın, eşitliğin ve dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olacağını ifade etti. Başkan Akın, tüm hemşehrilerini bu anlamlı geceye katılmaya çağırdı.
Düzenlenecek konser, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün ruhuna uygun olarak toplumsal farkındalığı artırmayı ve birlikte yaşama kültürünü güçlendirmeyi hedefliyor.