Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nden Bölgesel Kalkınma Hamlesi « Balıkesir Haber Ajansı

18 Haziran 2025 - 00:45

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nden Bölgesel Kalkınma Hamlesi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nden Bölgesel Kalkınma Hamlesi
Son Güncelleme :

17 Haziran 2025 - 18:39

Balıkesir’de Kalkınma Toplantısı Gerçekleşti

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Akın, Güney Marmara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı. Toplantı, Troya Müzesi’nde, Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Toraman ve Valimiz İsmail Ustaoğlu öncülüğünde yapıldı.

Yeni Kalkınma Planları Masada

Toplantıda, bölgenin kalkınması için hayata geçirilecek yeni çalışmalar ve kalkınma planları görüşüldü. Başkan Akın, bölge için önem taşıyan projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Güney Marmara Kalkınma Ajansı‘nın bölgedeki rolü ve gelecekteki stratejileri de toplantının önemli gündem maddeleri arasındaydı.

Vali Ustaoğlu ve Toraman’dan Destek

Vali İsmail Ustaoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Toraman’ın da toplantıya aktif katılım gösterdiği belirtildi. Bölgesel kalkınma projelerine yönelik desteklerin ve iş birliği olanaklarının değerlendirildiği toplantıda, ortak hedefler doğrultusunda hareket edilmesi vurgulandı.

Teşekkür Mesajı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Akın, toplantıya katılan tüm üyelere teşekkürlerini iletti. Kalkınma ajansı üyelerinin katkılarıyla bölgenin daha da ileriye taşınacağına inandığını belirtti.

    • Toplantı Troya Müzesi’nde gerçekleştirildi.
    • Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın yeni çalışmaları tartışıldı.
    • Bölgesel kalkınma projelerine yönelik iş birliği olanakları değerlendirildi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.