
Balıkesir Büyükşehir Başkanı Akın’dan Orman Yangınlarına Destek Mesajı
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Akın, ülke genelinde devam eden orman yangınları nedeniyle bir açıklama yaptı. Akın, yangınlardan etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.
Yangınlara Karşı Devlet Desteği ve Koordinasyon
Başkan Akın, devletin ilgili birimleriyle sürekli irtibat halinde olduklarını vurguladı. Bu koordinasyon sayesinde yangınlarla mücadelede etkin bir destek sağlanması hedefleniyor.
Ekiplere Kolaylık Dileği
Akın, yangına karşı özveriyle mücadele eden tüm ekiplere kolaylıklar diledi. Ekiplerin gösterdiği fedakarlık ve yoğun çaba takdirle karşılanıyor.
Yangınlarla Mücadelede İşbirliği Vurgusu
Belediye Başkanı Akın, yangınlarla mücadelede tüm kurumların ve vatandaşların işbirliği içinde olması gerektiğini belirtti. Bu birliktelikle yangınların etkilerinin azaltılması ve ormanların korunması amaçlanıyor.
- Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, yangın bölgelerine destek göndermeye hazırlanıyor.
- Belediye ekipleri, yangın riskine karşı önleyici tedbirler alıyor.
- Vatandaşlar, yangın ihbarları için 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aramaya teşvik ediliyor.