
Atatürk Mahallesi’nde Beklenmedik Su Kesintisi
Erdek’in Atatürk Mahallesi’nde dün akşam saatlerinden itibaren devam eden su kesintisi, bölge sakinlerini olumsuz etkiliyor. Kesintinin ne zaman sona ereceği konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
Su Kesintisinin Nedenleri ve Etkileri
Atatürk Mahallesi sakinleri, kesintinin nedeni hakkında bilgi almak için belediyeye başvurdu. Ancak, belediyeden henüz bir açıklama yapılmadı. Su kesintisi nedeniyle evlerdeki su depoları hızla tükeniyor ve özellikle akşam saatlerinde mağduriyetler yaşanıyor. Vatandaşlar, temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlandıklarını belirtiyorlar.
Vatandaşların Beklentisi
Mahalle sakinleri, belediyeden su kesintisinin ne zaman sona ereceği konusunda bir açıklama yapılmasını bekliyor. Ayrıca, kesinti süresince alternatif su kaynaklarının sağlanması konusunda da beklentiler bulunuyor.
Belediyeden Açıklama Bekleniyor
Erdek Belediyesi’nin konuya ilişkin bir açıklama yapması ve vatandaşları bilgilendirmesi bekleniyor. Belediyeden yapılacak açıklama ile su kesintisinin sebebi ve bitiş tarihi netleşecektir.