Ensar Aytekin Yeniden Parti Meclisi Üyeliğine Seçildi « Balıkesir Haber Ajansı

1 Aralık 2025 - 23:38

Ensar Aytekin Yeniden Parti Meclisi Üyeliğine Seçildi

Ensar Aytekin Yeniden Parti Meclisi Üyeliğine Seçildi
Son Güncelleme :

01 Aralık 2025 - 20:38

AK Parti’de Kurultay Sonrası Görev Dağılımı

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) 39. Olağan Kurultayı’nda, Parti Meclisi (PM), Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) ve Bilim Kültür Sanat Platformu üyelikleri için yapılan seçimler sonuçlandı. Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Parti Meclisi üyeliğine yeniden seçilerek önemli bir görevi sürdürmeye hak kazandı.

Seçilen Tüm İsimler Kutlandı

Kurultayda görev alan isimler için kutlama mesajları yayımlandı. Parti Meclisi, Yüksek Disiplin Kurulu ve Bilim Kültür Sanat Platformu üyeliklerine seçilen tüm üyelerin, partinin organizasyon yapısına ve karar alma mekanizmalarına güç katacağına dair inanç dile getirildi.

Ensar Aytekin’e Yeni Dönem Vurgusu

Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin’in yeniden Parti Meclisi üyeliğine seçilmesinin önemine dikkat çekildi. Aytekin için yapılan tebrik mesajında, yeni dönemde başarılar dilenerek üstlendiği bu sorumluluğun partisine faydalı olacağı vurgulandı. Bu atamayla birlikte, partinin iç işleyişinde ve politika geliştirme süreçlerinde tecrübeli bir ismin yer alması hedefleniyor.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.