Bandırma Belediye Başkanı, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Kutladı « Balıkesir Haber Ajansı

24 Kasım 2025 - 13:10

Bandırma Belediye Başkanı, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Kutladı

Bandırma Belediye Başkanı, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Kutladı
Son Güncelleme :

24 Kasım 2025 - 10:17

Bandırma’da Öğretmenler Günü Mesajı

Bandırma Belediye Başkanı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerine bağlı tüm öğretmenlerin gününü kutlayan Başkan, geleceğin teminatı olan eğitim neferlerine minnet duygularını iletti.

Fedakarlık ve Özveriye Vurgu

Cumhuriyetin aydınlık yolunu yeni nesillere aktarmak için büyük bir fedakârlık ve özveriyle çalışan öğretmenlerin, zor koşullar altında dahi gösterdiği çabanın takdir edildiği belirtildi. Mesajda, öğretmenlerin azmi, kararlılığı ve Cumhuriyet değerlerine bağlılığının, yarınlar için en büyük umut kaynağı olduğu ifade edildi.

Hak Eden Öğretmenler İçin Sorumluluk

Bandırma Belediye Başkanı, mesajının devamında, öğretmenlik mesleğinin saygınlığını korumanın ve eğitimcilerin hak ettikleri yaşam koşullarını sağlamanın toplumun önemli bir sorumluluğu olduğunu vurguladı. Eğitimde nitelikli bir geleceği birlikte inşa etmenin hedeflendiği aktarıldı.

Tüm öğretmenlere sevgi, saygı ve şükranlarını sunan Başkan, bu anlamlı günde yaptığı açıklama ile eğitim camiasının yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.