Marmara Adaları Kültür ve Dayanışma Derneği, Belediye Başkanı Dinçer’i Ziyaret Etti « Balıkesir Haber Ajansı

20 Ağustos 2025 - 23:46

Marmara Adaları Kültür ve Dayanışma Derneği, Belediye Başkanı Dinçer’i Ziyaret Etti

Marmara Adaları Kültür ve Dayanışma Derneği, Belediye Başkanı Dinçer’i Ziyaret Etti
Son Güncelleme :

20 Ağustos 2025 - 17:14

Marmara Adaları’nda Kültür ve Dayanışma Ziyareti

Marmara Adaları Kültür ve Dayanışma Derneği, belediye çalışmaları hakkında bilgi almak ve işbirliği imkanlarını değerlendirmek amacıyla Marmara Adalar Belediye Başkanı Aydın Dinçer’i makamında ziyaret etti. Ziyarette dernek başkanı Ceyhun Targın, beraberindeki dernek üyeleri Avukat Gülşah Morbulut, Serap Taş ve Benan Taş ile birlikte Başkan Dinçer ile görüşme gerçekleştirdi.

Belediye ile Dernek İşbirliği İmkanları Değerlendirildi

Ziyarette, Marmara Adaları’nın kültürel zenginliklerinin korunması ve geliştirilmesi amacıyla yürütülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Marmara Adaları Belediyesi ile Marmara Adaları Kültür ve Dayanışma Derneği arasındaki işbirliği imkanları ve gelecekteki projeler değerlendirildi. Dernek üyeleri, belediyenin bölgedeki çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve ortak projelerle adaların gelişimine katkıda bulunmak istediklerini ifade etti.

Görüşmede Ele Alınan Konular

Ziyarette aşağıdaki konular ele alındı:

    • Turizm potansiyelinin artırılması
    • Kültürel mirasın korunması
    • Yerel ekonominin desteklenmesi
    • Adalardaki yaşam kalitesinin iyileştirilmesi

Başkan Dinçer’den Olumlu Yanıt

Belediye Başkanı Aydın Dinçer, derneğin ziyaretinden memnuniyetini dile getirerek, sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliğine açık olduklarını belirtti. Dinçer, adaların sorunlarına çözüm bulmak ve yaşam kalitesini artırmak için tüm paydaşlarla birlikte çalışmaya hazır olduklarını vurguladı. Ziyaret sonunda taraflar, ortak projeler geliştirmek için bir araya gelme konusunda mutabakat sağladı.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.