Üsküdar’da Millet İradesi Meydanlara Taşıyor « Balıkesir Haber Ajansı

20 Ağustos 2025 - 20:58

Üsküdar’da Millet İradesi Meydanlara Taşıyor

Üsküdar’da Millet İradesi Meydanlara Taşıyor
Son Güncelleme :

20 Ağustos 2025 - 11:33

Üsküdar Meydanı’nda Demokrasiye Destek Sesleri

Üsküdar‘da, 20 Ağustos Çarşamba günü düzenlenecek buluşma, millet iradesinin sesi olarak dikkat çekiyor. Katılımcılar, meydanda bir araya gelerek demokrasiye olan desteklerini gösterecekler.

Meydan Buluşmasının Amacı

Bu meydan buluşmasının temel amacı, tek adam anlayışına karşı duruş sergilemek ve karanlığa teslim olmayan, cesaretle direnenlerle seslerini duyurmaktır. Katılımcılar, millet iradesinin gücünü göstermek için meydanda toplanacaklar.

Buluşmanın Zamanı ve Yeri

Buluşma, 20 Ağustos Çarşamba günü saat 20:30’da Üsküdar Meydanı‘nda gerçekleşecek. Katılımcılar, meydanda bir araya gelerek demokrasiye olan inançlarını haykıracaklar.

Beklentiler ve Mesaj

Buluşmanın organizatörleri, meydanlara akan cesaretle Türkiye’nin kazanacağını vurguluyorlar. Bu tür etkinliklerin, demokrasi mücadelesinde önemli bir rol oynadığı belirtiliyor. Katılımcılar, sandık başına giderek iradelerini kullanmaya devam edeceklerini ifade ediyorlar.

Katılım Çağrısı

Buluşmanın, Türkiye’nin dört bir yanından katılımcıları bir araya getirmesi bekleniyor. Katılımcılar, demokrasiye olan bağlılıklarını göstermek için meydanda hazır bulunacaklar.

    • Tarih: 20 Ağustos Çarşamba
    • Saat: 20:30
    • Yer: Üsküdar Meydanı

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.