Balıkesir’de Muharrem Ayı Aşurelerle Karşılandı « Balıkesir Haber Ajansı

7 Temmuz 2025 - 23:17

Balıkesir’de Muharrem Ayı Aşurelerle Karşılandı

Balıkesir’de Muharrem Ayı Aşurelerle Karşılandı
Son Güncelleme :

07 Temmuz 2025 - 13:18

Balıkesir’de Muharrem Ayı Coşkusu Yaşanıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Akın, Muharrem Ayı’nın getirdiği bereket ve dayanışma ruhunu kent genelinde paylaşıyor. Başkan Akın, tüm hemşehrilerini kardeşlik içinde bir araya gelmeye davet etti.

Aşure İkramlarıyla Kardeşlik Vurgusu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Muharrem Ayı vesilesiyle kent genelinde çeşitli aşure ikramları düzenliyor. Bu etkinlikler, hemşehriler arasındaki muhabbet ve dayanışma ruhunu pekiştirmeyi amaçlıyor. Etkinliklerde, Balıkesir’in dört bir yanındaki vatandaşlar bir araya gelerek, Muharrem Ayı’nın bereketini birlikte yaşıyor.

Aşure İkramlarının Amacı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, aşure ikramlarının amacı şu şekilde belirtildi:

    • Hemşehriler arasındaki bağları güçlendirmek.
    • Muharrem Ayı’nın manevi değerlerini yaşatmak.
    • Birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirmek.

Ahmet Akın’ın Mesajı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Akın, yaptığı açıklamada, Muharrem Ayı’nın kent için önemine değinerek, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan Akın, tüm hemşehrilerini kardeşlik içinde bir araya gelmeye ve Muharrem Ayı’nın bereketini paylaşmaya davet etti.

Birlik ve beraberlik temasıyla devam eden etkinlikler, kentte olumlu bir atmosfer yaratıyor. Vatandaşlar, aşure ikramlarının muhabbet ve dayanışma ortamını güçlendirdiğini belirtiyor.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.