Mustafa Cengiz’in Adı Gönen’de Unutulmayacak « Balıkesir Haber Ajansı

16 Kasım 2025 - 02:11

Mustafa Cengiz’in Adı Gönen’de Unutulmayacak

Mustafa Cengiz’in Adı Gönen’de Unutulmayacak
Son Güncelleme :

26 Şubat 2025 - 12:49

Gönen’de Mustafa Cengiz İçin Anlamlı Etkinlik

Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından merhum Mustafa Cengiz’in adı, Balıkesir’in Gönen ilçesinde yaşatılmaya devam ediyor. Gönen Galatasaray Taraftar Derneği’nin önderliğinde, Karşıyaka 100. Yıl İlköğretim Okulu’nda açılacak “Mustafa Cengiz Akıl ve Zekâ Oyunları Sınıfı” bu anlamda önemli bir adım olacak.

Özel Güne Yoğun İlgi Bekleniyor

28 Şubat 2025 Cuma günü saat 15:00’te gerçekleştirilecek açılış törenine, sporseverlerden ve Galatasaray camiasından yoğun katılım bekleniyor. Gönen halkı, bu anlamlı günde Mustafa Cengiz’i saygıyla anacak ve onun eğitim ve spora olan katkılarını bir kez daha hatırlayacak.

Törene Katılım ve Etkinliğin Anlamı

Açılış töreni, Mustafa Cengiz’in eğitim ve spor alanlarında bıraktığı mirası yaşatmak amacıyla düzenleniyor. Bu etkinlik, yerel halk ve Galatasaray taraftarı için büyük anlam taşırken, Cengiz’in vizyonunu gelecek nesiller ile paylaşmayı amaçlıyor.

  • Açılış Tarihi: 28 Şubat 2025, Cuma
  • Başlangıç Saati: 15:00
  • Yer: Karşıyaka 100. Yıl İlköğretim Okulu, Gönen

Bu anlamlı gün, Gönen’de ve Galatasaray camiasında büyük bir coşkuyla karşılanacak. Merhum Mustafa Cengiz’in anısı, hem yerel halka hem de sporseverlere ilham kaynağı olmaya devam edecek.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.