Tashih-i Huruf Derslerinde Eğitim Sürüyor
Ulu Camii Gençlik Merkezinde, Dr. Abdulhamid Pehlivan tarafından verilen Tashih-i Huruf dersleri yoğun ilgi görüyor. Her hafta Çarşamba günleri düzenlenen dersler, sabah namazı sonrasında gerçekleşiyor.
Gün ve Saat Ayrıntıları
Tashih-i Huruf dersleri, sabah saatlerinde erkeklere ve öğleden sonra ise kadınlara özel olarak düzenlenmektedir. Eğitimler, gerek erkekler gerekse kadınlar için farklı zaman dilimlerinde sunularak katılım değişkenliğine olanak tanıyor.
Sabah Seansı:
– Erkeklere yönelik
– Sabah namazı sonrasında
Öğleden Sonra Seansı:
– Kadınlara yönelik
Derslere Katılım ve Detaylar
Derslere katılım, vakti müsait olan herkese açık. Yalnızca dini bilgilerini derinleştirmek isteyenlere değil, aynı zamanda gençlerin manevi bilgilerini zenginleştirmek isteyen tüm katılımcılara kapılar sonuna kadar açık.
Neden Bu Derslere Katılmalı?
- Kur’an-ı Kerim’i daha doğru okuma ve anlama yeteneği kazanma
- Manevi atmosferde bulunma fırsatı
- Farklı yaş gruplarından insanlarla tanışma ve sosyal ağ kurma imkanı
Tashih-i Huruf dersleri, katılımcılara tecvid kurallarını doğru öğrenme fırsatı sunarken, toplumsal bir kaynaşma ortamı sağlıyor. Her hafta düzenlenen bu dersler sayesinde, dini bilgisini geliştirmek ve doğru şekilde Arap harflerini telaffuz etmek isteyenler için büyük bir fırsat sunuluyor.