Gönen’de Modern ve İşlevsel Konferans Salonu İçin Tadilat Çalışmaları Başladı « Balıkesir Haber Ajansı

13 Kasım 2025 - 15:58

Gönen’de Modern ve İşlevsel Konferans Salonu İçin Tadilat Çalışmaları Başladı

Gönen’de Modern ve İşlevsel Konferans Salonu İçin Tadilat Çalışmaları Başladı
Son Güncelleme :

11 Şubat 2025 - 18:35

Gönen Belediyesinden Konferans Salonu Atağı

Gönen Belediyesi, şehir merkezindeki konferans salonunu daha modern ve işlevsel hale getirmek amacıyla kapsamlı bir tadilat çalışmasına başladı. Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz ve Gönen Kaymakamı Ahmet Altıntaş, süren çalışmaları yerinde inceledi.

Tadilat Çalışmalarında Neler Yapılıyor?

Konferans salonundaki tadilat çalışmaları; duvarların yeniden boyanması, sahnedeki parke zeminin yenilenmesi ve yeni projektörlerin monte edilmesini içeriyor. Ayrıca, kalorifer petekleri ahşap kutulama yöntemiyle korunacak. Aydınlatma ve ses sistemi gözden geçirilerek eksiklikler giderilecek.

Başkan Palaz’dan Açıklama

Belediye Başkanı İbrahim Palaz, tadilat çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, “Gönen’imize yakışır bir konferans salonu oluşturmak için titizlikle çalışıyoruz. Amacımız, halkımızın ve kurumlarımızın bu salonu verimli bir şekilde kullanabilmesini sağlamak.” dedi. Palaz, ayrıca çalışmaların tamamlanmasıyla, salonun eskisinden çok daha modern ve işlevsel olacağının altını çizdi.

Hedef Kısa Sürede Tamamlamak

Tadilat çalışmalarının hızla tamamlanması hedefleniyor. Yetkililer, salonun kısa süre içinde yeniden hizmete açılarak kamuya açık etkinliklere ev sahipliği yapmasını planlıyor.

  • Duvarların boya çalışmaları
  • Sahnede parke yenileme
  • Yeni projektör montajı
  • Kalorifer peteklerinin korunması
  • Aydınlatma ve ses sistemlerinin geliştirilmesi

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.