Bandırma’da “Aşkın Yeşeren İzleri” Sergisi Sanatseverlerle Buluşuyor « Balıkesir Haber Ajansı

13 Kasım 2025 - 13:12

Bandırma’da “Aşkın Yeşeren İzleri” Sergisi Sanatseverlerle Buluşuyor

Bandırma’da “Aşkın Yeşeren İzleri” Sergisi Sanatseverlerle Buluşuyor
Son Güncelleme :

11 Şubat 2025 - 12:37

15 views

Bandırma’da Sanat Rüzgarı: “Aşkın Yeşeren İzleri” Sergisi

Bandırma, yepyeni bir sanat etkinliğiyle dikkat çekiyor. Şehrin en önemli kültürel mekanlarından biri olan Tunç Başaran Kültür Merkezi, “Aşkın Yeşeren İzleri” adlı karma sergiye ev sahipliği yapıyor. Sergi, aşkın ve düşlerin renklerini sanatsal bir perspektifle izleyicilere sunuyor.

Açılış Töreni 14 Şubat’ta

Serginin açılışı 14 Şubat Cuma günü saat 17:30’da gerçekleşecek. Sevgililer Günü’ne denk gelen bu özel günde, Bandırma halkı sanatın büyüleyici dünyasına davet ediliyor. Sergi, aşkın farklı tonlarını ve hayal dünyasını tüm gerçekliğiyle gözler önüne seriyor.

  • Açılış Tarihi: 14 Şubat Cuma
  • Saat: 17:30
  • Yer: Tunç Başaran Kültür Merkezi

Sanatseverler İçin Kaçırılmayacak Fırsat

Bölgenin sanatsal zenginliğine katkı sağlayan bu etkinlik, sanatseverler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Aşkın ve düşlerin renklerini keşfetmeye hazır olan ziyaretçiler, sergi aracılığıyla derinlemesine bir deneyim yaşayacaklar.

Aşkın Yeşeren İzleri, bölgedeki sanat etkinliklerine yeni bir soluk getiriyor. Sanatla dolu bu özel gün için Bandırma halkı davetli.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.