Vali Ustaoğlu, İvrindi Büyükyenice Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu
Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, İvrindi ilçesine bağlı Büyükyenice Mahallesi’ni ziyaret ederek burada yaşayan vatandaşlarla buluştu. Ziyaret sırasında mahalle halkının sorunlarını dinleyen Vali Ustaoğlu, halkın ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.
Çocuklara Yakın İlgi
Vali Ustaoğlu’nun ziyareti, özellikle çocuklar için de oldukça özel bir anı oldu. Mahalledeki çocuklarla yakından ilgilenen Vali, onların eğitim ve sosyal hayatları hakkında bilgi aldı. Ustaoğlu, geleceğimizin teminatı olan çocukların iyi koşullarda yetişmesi için mevcut ihtiyaçların karşılanmasının önemine vurgu yaptı.
Mahalle Sakinlerinin Talepleri
Mahalle sakinlerinin beklentilerini ve taleplerini dinleyen Vali Ustaoğlu, yerel yönetimle uyum içinde çalışarak sorunlara çözüm arayacaklarını belirtti. Vatandaşlar, yol, su ve sosyal hizmetler gibi konulardaki taleplerini dile getirme fırsatı buldu.
- Yol ve altyapı talepleri
- Sosyal hizmetlerin iyileştirilmesi
- Çocukların eğitim koşullarının desteklenmesi
Halkın Talepleri ve İdarenin Çözüm Arayışları
Ziyaret sırasında edindiği bilgileri not eden Vali Ustaoğlu, ilgili birimlerle işbirliği yaparak, yerel halkın taleplerinin karşılanmasına yönelik çalışma başlatacaklarını ifade etti. Bu tür buluşmaların sürekliliğinin önemine değinen Vali, halkın yönetime katılımının artırılmasına yönelik çalışmalara devam edileceğini söyledi.