Gözden Kaçırmayın

Marmara Adalar'da 23 Nisan Şenliği: Çocuklar Bayramı Coşkuyla KutladıMarmara Adalar'da 23 Nisan Şenliği: Çocuklar Bayramı Coşkuyla Kutladı

Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Nisan'ın oğlunun nikahını kıydı. Göksel, Ali Yiğit ve Merve'nin dünya evine giriş törenini gerçekleştirdi.

Yerel Siyaset ve Sosyal Hayatın Buluşması

Belediye başkanlarına verilen nikah kıyma yetkisi çerçevesinde düzenlenen tören, yerel siyasetin önde gelen isimlerini bir araya getirdi. 2024 yerel seçimlerinde büyük bir başarı elde ederek belediye başkanı seçilen Mustafa Göksel, bu görevi kullanarak genç bir çifti hayatlarının yeni evresine uğurladı. Tören, ailelerin ve davetlilerin katılımıyla samimi bir atmosferde tamamlandı. Nikah sonrası bir sosyal medya paylaşımında bulunan Başkan Göksel, hem nikahı kıymaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi hem de genç çift için iyi dileklerini iletti.

Başkan Göksel'den Tebrik ve İyi Dilekler

Paylaşımında, "AK Parti İlçe Başkanımız Hüseyin Nisan'ın kıymetli oğlu Ali Yiğit ile Merve kızımızın nikâh merasimlerini gerçekleştirdik" ifadelerini kullanan Başkan Mustafa Göksel, "Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyor, ailelerini tebrik ediyorum" şeklinde konuştu. Bu tür sosyal etkinlikler, belediye başkanlarının toplumun önemli anlarında bir araya getirici ve kutlayıcı rolünü ortaya koyuyor. Yerel yönetimlerin sadece altyapı ve hizmet odaklı değil, aynı zamanda toplumsal bağları güçlendiren bir işlevi olduğunu gösteren bu tören, Bigadiç'teki sosyal hayatın canlılığına da işaret ediyor. Olay, bir belediye başkanının resmi görevinin ötesinde, toplumun mutluluk anlarına ortak olması açısından dikkat çekici. Yerel siyasetin farklı kesimlerini bir araya getiren bu nikah töreni, ilçedeki sosyal uyum ve dayanışmanın da bir göstergesi olarak yorumlanıyor.