Gözden Kaçırmayın

AK PARTİ İL BAŞKANI MEHMET AYDEMİR’DEN SALVO: “İNDİRİM DEĞİL, ALGI OPERASYONUYLA BİNDİRİM!”AK PARTİ İL BAŞKANI MEHMET AYDEMİR’DEN SALVO: “İNDİRİM DEĞİL, ALGI OPERASYONUYLA BİNDİRİM!”

CHP'den Balıkesir'de İktidar Hazırlığı Toplantısı


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanlığı, Parti Okulu ile ortaklaşa "İktidara Doğru Yönetici Buluşması" programının ikinci gününü gerçekleştirdi. Programda, partiyi iktidara taşıyacak kadroların eğitimi, örgüt yapısı ve saha çalışmaları masaya yatırıldı.


Yerel Örgütler ve Dayanışma Vurgusu


Toplantıda, Balıkesir'in çeşitli ilçelerinden gelen CHP yöneticileri bir araya geldi. İlçe başkanları, yerel örgütlerin sorumluluklarını ve dayanışmanın nasıl büyütüleceğini kararlılıkla ele aldı. Buluşmaya katılan isimler arasında Gönen İlçe Başkanı Kaan Aktay, Manyas İlçe Başkanı İsfendiyar Ülker, Karesi İlçe Başkanı Yücel Erişen, Gömeç İlçe Başkanı Özkan Güven ve Kepsut İlçe Başkanı Rıdvan Pehlivan yer aldı.


Katılımcılar arasında Sındırgı İlçe Başkanı Ahmet Algın, Balya İlçe Başkanı Halit Eren, Dursunbey İlçe Başkanı Mustafa Kemal Aydınöz, Havran İlçe Başkanı Bedri Şahin, Susurluk İlçe Başkanı Sema Acar, İvrindi İlçe Başkanı Zeynep Burcu Koç, Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı ve Burhaniye ilçe yöneticileri de bulunuyordu.


Eğitimli Kadrolar En Büyük Güç


Toplantıda, Parti Okulu eğitmenleri Ahmet Karakuzulu, Cahit Kişioğlu ve Ferhat Köprülü de hazır bulundu. CHP'nin iktidar yolundaki en büyük gücünün "eğitimli, donanımlı ve kararlı yol arkadaşları" olduğu vurgulandı. Bu buluşmanın, söz konusu hedefe yönelik atılmış önemli bir adım olduğu ifade edildi.


Programa katkı sağlayan eğitmenlere, il eğitim koordinatörleri Ülker Demir ve Hasan Çetin'e ve il eğitim sekreteri Öznur Topçuoğlu'na teşekkür edildi.


Daha Güçlü Bir Örgütlenme Hedefi


CHP Balıkesir İl Başkanlığı, yaptığı açıklamada, il genelinde daha güçlü bir örgütlenme, daha aktif bir saha çalışması ve daha büyük bir dayanışma için çalışmalarına durmaksızın devam edeceklerini duyurdu. Toplantı, partinin yerel yönetimler ve örgütlenme stratejisi üzerine odaklandığı bir hazırlık sürecinin parçası olarak değerlendiriliyor.