Gözden Kaçırmayın
AK PARTİ İL BAŞKANI MEHMET AYDEMİR’DEN SALVO: “İNDİRİM DEĞİL, ALGI OPERASYONUYLA BİNDİRİM!”İYİ Parti'den Susurluk'ta Teşkilat Ziyareti
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Serkan Sarı, Susurluk ilçe teşkilatını ziyaret etti. Sarı, ziyaret kapsamında Susurluk İlçe Başkanı Sema Acar ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
Teşkilat Çalışmaları Masaya Yatırıldı
Gerçekleştirilen görüşmede, Susurluk'taki parti örgütünün çalışmaları ve faaliyetleri verimli bir şekilde değerlendirildi. Toplantıda, bölgesel siyasi gelişmeler ve partinin yerel stratejileri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.
Serkan Sarı, ziyaretin ardından yaptığı değerlendirmede, ilçe teşkilatının çalışmalarına dair görüşlerini paylaştı. Sarı, "Örgütümüzle yan yana, omuz omuza mücadeleye devam" mesajını vererek parti içi dayanışmaya vurgu yaptı.
Teşekkür ve Dayanışma Mesajı
İlçe Başkanı Sema Acar ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliği için teşekkürlerini ileten Sarı, samimi sohbetler ve gösterilen misafirperverlik için memnuniyetini dile getirdi. Bu ziyaretin, parti teşkilatlarının koordinasyonunu güçlendirmek amacı taşıdığı anlaşılıyor.
Ziyaret, merkez yönetim ile yerel teşkilatlar arasındaki iletişimi pekiştiren ve ortak çalışma azmini tazeleyen bir buluşma olarak kayıtlara geçti.







Yorumlar
Yorum Yap