Balıkesir İl Müftülüğü'nden 8 Mart'ta Özel Esnaf Ziyareti
Balıkesir İl Müftülüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla anlamlı bir esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette, kadın esnaflara çiçeklerin yanı sıra aile içi iletişimi güçlendirmeyi amaçlayan yayınlar hediye edildi.
Kadın Esnaflara Çiçek ve Kitap Desteği
İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik (ADRB) Koordinatörü Elif Dursun ile Karesi İlçe Müftülüğü ADRB Koordinatörü Nurdan Yarlığan, günün anlam ve önemine binaen esnaf ziyaretinde bulundu. Ziyaretin temel amacı, kadınların gününü kutlamak ve aile bağlarını güçlendirecek kaynakları ulaştırmaktı.
Aile Yapısını Güçlendiren Yayınlar Takdim Edildi
Esnaflara verilen hediyeler arasında, Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından "Ailemiz" kitabı ve "Ailem" dergisi yer aldı. Bu yayınların, toplumun temel taşı olan aile yapısının korunmasına ve güçlenmesine katkı sağlaması hedefleniyor.
Koordinatörler, yaptıkları ziyaretle hem günün kutlamasını hem de dini rehberlik hizmetlerini yerinde ulaştırmış oldu. Bu tür faaliyetler, kurumun toplumla iç içe olma ve pratik destek sunma misyonunu yansıtıyor.








Yorumlar
Yorum Yap