Gözden Kaçırmayın

Başkan Akın’dan 15 Temmuz MesajıBaşkan Akın’dan 15 Temmuz Mesajı

Gönen'de Bayram Huzuru İçin 120 Personel Sevk Edildi


Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğü, Ramazan Bayramı boyunca ilçe genelinde huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla önemli bir güvenlik operasyonu başlattı. Vatandaşların bayramı sorunsuz şekilde geçirebilmesi için planlanan tedbirler bayram öncesinden itibaren uygulamaya konuldu.


14 Özel Ekip ile Denetimler Sıklaştırıldı


Alınan önlemler kapsamında asayiş ve trafik denetimleri için 14 ayrı ekip oluşturuldu. Toplamda 120 personelin görevlendirildiği operasyonda, özellikle yoğun trafik akışı beklenen noktalarda ve kalabalık alanlarda ek kontroller yapılacak.


Yetkililerden Vatandaşlara İş Birliği Çağrısı


Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, denetimlerin bayram boyunca kesintisiz süreceğini açıkladı. Vatandaşlardan da trafik kurallarına uymaları ve olası şüpheli durumları bildirmeleri istendi. Bu sayede güvenlik hizmetlerinin etkinliğinin artırılması hedefleniyor.


Editör Yorumu: Proaktif Önlemler Önceliğimiz


Gönen'de alınan bu tedbirler, kamu düzenini sağlamada proaktif bir yaklaşımın benimsendiğini gösteriyor. Özellikle bayramlar gibi nüfus hareketliliğinin arttığı dönemlerde, bu tür önleyici güvenlik çalışmaları toplum refahı için büyük önem taşıyor.