Sındırgı Belediye Başkanı Sak, Personelinin Nikahını Kıydı
Sındırgı Belediye Başkanı Serkan Sak, belediye ailesinin sevincine ortak oldu. Başkan Sak, belediyenin SINJET biriminde görev yapan personellerden Mehmet Yeşil ile Özlem Kaçmaz'ın nikah akdini gerçekleştirdi.
Tören, samimi bir atmosferde geçti. Dünya evine giren çifti yalnız bırakmayan Başkan Sak, nikah sonrası genç çifti tebrik etti ve onlara güzel dileklerini iletti.
Başkan Sak'tan Mutluluk Mesajı
Nikah töreninin ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanı Serkan Sak, "Hayatlarını birleştiren genç çiftimizi tebrik ediyoruz" dedi.
Başkan Sak, sözlerini "Kendilerine bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk diliyoruz" şeklinde tamamlayarak, yeni kurulan aileye başarılar diledi. Bu tür sosyal paylaşımlar, yerel yönetimlerin çalışanlarıyla olan sıcak bağını gözler önüne seriyor.



Yorumlar
Yorum Yap