Gözden Kaçırmayın
CHP Balıkesir'de Kurban Bayramı Buluşması: Dayanışma ve Umut VurgusuAK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, bayram döneminde huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret ederek onlarla bayramlaştı. Ziyaret sırasında büyüklerin dualarını alan Aydemir, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Büyüklerin Tebessümü En Değerli Hediye
Aydemir, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Bayramın bereketini ve gönül sıcaklığını kıymetli büyüklerimizle paylaştık. Huzurevindeki büyüklerimizi ziyaret ederek hem dualarını aldık hem de birlik ve beraberliğimizin en güzel örneklerinden birini yaşadık" ifadelerini kullandı. Yaşlıların yüzündeki tebessümün kendileri için en kıymetli bayram hediyesi olduğunu belirten Aydemir, bu tür ziyaretlerin toplumsal dayanışma açısından önemine dikkat çekti.
Balıkesir'de Yaşlı Nüfus ve Hizmetler
TÜİK 2025 verilerine göre Balıkesir'de 65 yaş üstü nüfus oranı %11,2 seviyesinde bulunuyor. İlde 3 adet huzurevi bulunmakta olup, bu merkezlerde toplam 350 yaşlıya hizmet veriliyor. Bayram dönemlerinde huzurevi ziyaretleri geleneksel olarak sürdürülüyor. AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, son dönemde yaşlılara yönelik sosyal sorumluluk projelerine ağırlık veriyor. Düzenli ziyaretler ve maddi-manevi destek çalışmalarıyla yaşlıların yalnız olmadığı hissettirilmeye çalışılıyor.







Yorumlar
Yorum Yap