Gözden Kaçırmayın

Büyükşehirden Arıcılara yüzde 100 Hibeli Fondan Kek DesteğiBüyükşehirden Arıcılara yüzde 100 Hibeli Fondan Kek Desteği

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Yönetim Kurulu, bu yıl 20-22 Mart tarihlerinde kutlanan Ramazan Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını pekiştiren bir fırsat olduğuna dikkat çekildi.

Gazetecilerin toplumsal sorumluluğu vurgulandı

Yönetim Kurulu adına yapılan açıklamada, "Toplumu doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla bilgilendirme sorumluluğunu taşıyan gazeteciler olarak, bayramların kırgınlıkların sona erdiği, sevgi ve hoşgörünün güçlendiği özel günler olduğuna inanıyoruz" ifadelerine yer verildi.

140 yıllık basın geleneği

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti, bölgede 140 yıllık köklü bir basın geleneğini temsil ediyor. Cemiyet, üye gazetecilerin mesleki haklarının korunması ve habercilik standartlarının yükseltilmesi için çalışmalar yürütüyor.

Bayram dilekleri

Mesajda, Ramazan Bayramı'nın başta meslektaşlar olmak üzere tüm Balıkesir halkına sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulunuldu. Ayrıca birlik ve beraberliğin pekişmesi ile bölgedeki barış ortamının güçlenmesi için dilekler iletilerek, tüm İslam aleminin bayramı kutlandı.

İmza atan yönetim kurulu üyeleri

Mesaj, BGC Yönetim Kurulu adına Ramazan Demir (Başkan), Doğan Alparslan, Hilmi Duyar, Mehmet Yarma, Ş. Tarık Sürmelioğlu, Gökçen Kabay, Miraç Kaya, Taylan Toprak, İbrahim Aldemir, Mustafa Tetik ve Emrah Erdoğan tarafından imzalandı. Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti, Karesi Mahallesi Kaya Sokak No: 8 adresinde faaliyetlerini sürdürüyor ve yerel basının gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor.